BiblioPortal – Descriere Generala

November 24, 2010 in Biblioteci europene, Catalog, Catalog colectiv, Digitizare, Prezentare, Proiecte, soft de biblioteca

Deoarece articolului anterior BiblioPortal – Scurt film de prezentare a trezit un real interes, ne-am gandit sa postam aici si link-ul ce duce la descrierea generala a softului.

http://www.biblioportal.ro/portal/faces/public/exo/home/descriere#1

Aceasta descriere se poate accesa si din pagina de garda a portalului (http://www.biblioportal.ro/portal), dar pentru cei care nu au un Flah Player instalat, butoanele aferente (precum si banner-ul) nu sunt vizibile.

Asteptam in continuare cu interes parerile tuturor.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

1 response to BiblioPortal – Descriere Generala

  1. Domnule Biro, probabil ca ar fi trebuit sa reactionez de prima data insa mi-am spus ca poate a fost o intamplare: va rog sa nu abuzati de spatiul pe care Prolibro vi-l pune la dispozitie. Daca doriti sa discutati anumite aspecte legate de munca dvs. puteti sa o faceti aici insa daca doriti sa va faceti in continuare doar reclama va trebui sa incetati sau sa incepeti sa platiti pentru ea. Eu v-am editat postul. Daca aveti nelamuriri ma puteti contacta pe adresa grupului. Multumesc.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *