S-a lansat Blog-ul Conferinței ANBPR de toamnă

October 5, 2011 in ANBPR, Conferința 2011, Informare, IREX, Noutati

Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România anunță lansarea oficială  a blog-ului dedicat Conferinței Naționale a ANBPR, ce se va desfășura la Poiana Brașov, în perioada 20-21 Octombrie 2011.

Proiect realizat la inițiativa Asociației și cu sprijinul Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov, blog-ul Conferinței ANBPR reprezintă o interfață de comunicare dinamică între organizatori, bibliotecari și alte categorii de profesioniști conectați la domeniul biblioteconomic.

Cei interesați pot consulta la adresa: http://conferintanationala2011.wordpress.com/ cele mai noi informații și anunțuri privind desfășurarea acestui eveniment profesional.

Tot aici, vor fi disponibile, pentru public, detalii despre workshop-urile Conferinței, despre sponsori și parteneri, despre prezentările din agenda evenimentului, precum și impresii la cald din culisele pregătirilor.

Blog-ul Conferinței va fi spațiul unde organizatorii și bibliotecarii vor putea contribui deopotrivă la postarea de conținut. Actualizat permanent, acest blog se dorește a fi un canal de comunicare accesibil și prietenos, la îndemâna membrilor ANBPR, a voluntarilor și colaboratorilor, preocupați de biblioteconomie și științele informării.

Vă invităm să ne vizitați!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *