Internship 2012 pentru studentii facultatilor de biblioteconomie si stiinta informarii

April 20, 2012 in advocacy, Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor, Informare

Dupa debutul de anul trecut, Progamul de Internship pentru studentii facultatilor de biblioteconomie si stiinta informarii continua si in 2012. Citim  pe site-ul Programului Biblionet:

Esti student dornic de practica adevarata? Vrei sa vezi cum arata viata prin ochii unui bibliotecar “de la tara”? Asta este sansa ta!

Esti un bibliotecar voios si ospitalier care are nevoie de ajutor pe timpul verii? Vrei sa vezi cum poti rezolva o problema a comunitatii tale impreuna cu un student la biblioteconomie? Programul de internship este ocazia perfecta!

Scopul programului de internship pentru studentii facultăţilor de biblioteconomie si stiinta informarii este sa aduca impreuna cele doua nevoi existente: cea de punere in practica si exersare a cunostintelor teoretice dobandite de student in timpul cursurilor si nevoia de resursa umana cu abilitati de utilizare a noilor tehnologii, cunostinte de baza de management al proiectelor si organizare de evenimente si activitati, nevoi existente cu precadere in bibliotecile publice din mediul rural.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *