Votați proiectul Aferschool IT în bibliotecă

August 31, 2012 in afterschool, ANBPR, Bibliotecari, Biblioteci publice

ANBPR a aplicat pentru un grant de 5000 euro in cadrul programului Raiffeisen Comunitati cu proiectul“After-school IT in biblioteca pentru grupuri vulnerabile”. Proiectul a fost evaluat favorabil si a ajuns in finala concursului. Pentru a fi finantat, insa, este nevoie sa adunam cat mai multe voturi (vor fi finantate primele cele mai votate proiecte, in limita a 100.000 euro).
Programul after-school este gandit ca un parteneriat intre ANBPR, Filiala Brasov si Biblioteca Judeteana Brasov si se va desfasura in judetul Brasov. Prin aceasta idee de proiect ne propunem sa oferim o alternativa educationala si de socializare economica si eficienta, care sa imbunatateasca performantele scolare ale copiilor din grupuri vulnerabile si sa facilitam dezvoltarea armonioasa a acestora din punct de vedere uman si intelectual.
Beneficiari vor fi 50 de copii din familii nevoiase din judetul Brasov. Acestia vor beneficia de asistenta personalului bibliotecar (bibliotecari, formatori si traineri specializati) pentru deprinderea unor abilitati de lucru cu calculatorul si pentru familiarizarea cu un set de activitati recreative, de natura vocationala. Copiii isi vor dezvolta potentialul creativ, isi vor clarifica temele scolare si isi vor putea descoperi chiar pasiuni pentru anumite domenii.
Mai multe informatii despre proiect aici: https://raiffeisencomunitati.ro/vizualizare-proiect/?wid=341
Daca proiectul-pilot va fi finantat, acesta ar putea fi replicat ulterior la scara nationala.
Pentru a putea castiga finantarea, avem nevoie de voturi. Este necesara crearea unui cont pe site-ul http://raifferisencomunitati.ro de unde se poate vota (de pe harta se va alege judetul Brasov).
Am aprecia foarte mult sa ne votati in aceasta competitie. Cu fiecare vot exprimat, ne cresc sansele de a ne numara printre castigatori.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *