Câteva schimbări și consecințele lor

March 2, 2013 in ProLibro

În ultimele zile am făcut cateva schimbări mai profunde privind securitatea și administrarea acestui blog motiv pentru care în anumite momente s-ar putea să vă fi întâlnit cu situația neplăcută în care site-ul ProLibro nu era funcțional. Ne cerem scuze pentru aceste neplăceri!

De asemenea, mulți dintre cei înscriși ar putea avea conturile afectate în diverse maniere, în special în ceea ce privește parolele și avatarurile. Vă rugăm să ne scuzați și să solicitați noi parole, prin procedura automată de pe site, în cazul în care observați că nu vă mai puteți conecta. Cât privește avatarurile, acestea se pot schimba ca și până acum, după autentificare, din propriul profil. Dacă rolul care vă este atribuit nu corespunde nivelului de implicare pe care îl aveți pe site, atunci vă rugăm să ne scrieți la adresa de mai jos pentru remedierea situației.

email

Cu ajutorul vostru vom încerca să menținem acest blog și în viitor ca pe un spațiu viu de dezbateri profesionale și de informare, deschis tuturor, tuturor opiniilor. Va multumim pentru că ați fost alături de noi, vizitându-ne, scriind sau facând cunoscut acest blog și vă invităm să participați în continuare.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *