Raport BCU București

March 22, 2013 in Biblioteci romanesti, biblioteci universitare

BCU București continuă buna tradiție a publicării, in mod vizibil, nu ascunse prin adancurile web-ului, a rapoartelor anuale de activitate: click aici


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 responses to Raport BCU București

 1. mă cam îngrijorează scăderea înregistrată în ceea ce privește utlizatorii, dacă în 2011 erau cam 29000 în 2012 s-a ajuns la 22000, deci o scădere cam de 24% – intr-un singur an.

 2. au emigrat 🙂

 3. In 2011 i-o fi numarat “Robertica”, iar in 2012 “Abramburica”? 🙂
  (scuze, nu m-am putut abtine)

 4. – BCUB se intituleaza bombastic CENTRU CULTURAL – STIINTIFIC si insira ACTIVITATILE DE SECRETARIAT
  – In conditiile in care in Romania nu exista / sau nu functioneaza asa cum ar trebui un catalog national partajat, BCUB PARTICIPA LA CATALOGUL NATIONAL AL BULGARIEI !!!
  – Si ca sa fac haz de necaz: E DE REMARCAT FAPTUL CA BCUB A PLATIT SALARIILE LA TERMENELE STABILITE SI INTR-O SINGURA TRANSA LUNARA – de parca asta ar o nemaipomenita realizare, si musai, MERITUL MANAGEMENTULUI.
  – DEPLASARILE au costat mai mult decit PERFECTIONAREA PROFESIONALA, care, a insemnat pregatirea a 25 FORMATORI in PROMOVAREA EGALITATII DE SANSE SI DE GEN – ca ma intreb care o fi, de fapt, obiectul de activitate al BCUB.
  – Interesant de stiut ar fi si pe ce fel de CONSULTANTA SI EXPERTIZA a platit BCUB aproape 100 000 lei !
  In conditiile in care BCUB are personal de cercetare angajat special pentru acest lucru, intr-un an intreg, institutia a tradus doua articole si a publicat patru in niste fituici in limba romana
  – Fabuloasele cifre – 32 de documente trimise la distanta, 277 mailuri, 90 de bibliografii vorbesc de la sine despre “activitatea profesionala” a institutiei.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *