“Să ştii mai multe, să fii mai bun!” la BCU “Lucian Blaga” Cluj

April 8, 2013 in Uncategorized

Într-un post precedent era anunţată Saptamâna Altfel  în Biblioteci. Multe au fost vizitele şi multe şi  acţiunile, iar BCU “Lucian Blaga” s-a bucurat  cu mic cu mare de ceea ce anul acesta s-a intitulat Să fii mai bun, să ştii mai multe!

Îi invit pe cei interesati să arunce o privire în “curtea noastra” şi să vadă mânuţe bucurându-se de noile tehnologii, dar şi de cărţi pe măsura lor, să vadă chipuri mirate când descoperă fişe de catalog scise cu o caligrafie deosebita sau când descoperă depozitul care găzduieşte primele cărti aşezate pe rafturile bibliotecii noastre.

Manute mici Manute Ce se intampla daca pui mana     De la stiintific la inocenta si bucurua cunoasteriiCarti micute maini micute  Dand o mana de ajutor

Descoperind caligrafia  In depozit

Poza de grup Primele carti

La colectii speciale  Explicarea digitizarii

Filumelet digitizare    Drumul cartii


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 responses to “Să ştii mai multe, să fii mai bun!” la BCU “Lucian Blaga” Cluj

  1. Foarte frumoasa ideea cu manutele de ajutor 🙂 Frumos organizate aceste vizite. Vad ca ati avut vizitatori si de mai departe. Multe felicitari si mai asteptam vesti de la Cluj!!!

  2. Multumim de aprecieri. Manutele scanate au fost “spontante”, iscate din inocenta curiozitate a celor mici. Si spre incantarea noastra am avut grupuri din mai multe regiuni, in total 830 de elevi si cadre didactice ne-au onorat cu prezenta lor in biblioteca.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *