În inima imperiului Google, din Mountain View – California

September 28, 2013 in Uncategorized

Google

Date fiind culturile profesionale si organizationale din institutiile (inclusiv bibliotecile) de pe la noi, în consecinţă şi performanţele “aferente”, va propun pentru acest week-end o lectură instructivă: 

“Nu ai program la Google. Cultura organizaţională se bazează pe responsabilitate şi terminarea sarcinilor. Nu te întreabă nimeni când ai plecat sau când ai venit. Ideea este să termini ce ai de făcut. Eu, de exemplu, am lucrat tot weekend-ul trecut, iar săptămâna asta nu am nimic de muncă”

La Google nu există un control strict al activităţii, ci analize de performanţă anuală. Din nou, responsabilitatea revine inginerului. El trebuie să scrie un fel de “autocritică”, la care adaugă persoane care să confirme performanţele lor. Practic, orice inginer se poate recomanda pentru promovare, dar trebuie să-şi asume că dincolo de nivelul 5, performanţa sa, dacă va fi mediocră, va fi taxată. În momentul de faţă există doar nouă ingineri de nivelul 10 la Google.

sursa: Adevarul – citeste tot 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *