Gala Premiilor Industriei de Carte “Bun de Tipar 2014”

April 4, 2014 in Biblioteci romanesti, concurs, Lectura

Un anunț preluat de pe pagina de Facebook a ANBPR:
S-a prelungit termenul de înscriere pentru Gala Premiilor Industriei de Carte Bun de Tipar. Gala este organizată de Asociația Editorilor din România și Headsome Communication. Aceasta beneficiază de o expunere mediatică foarte bună, fiind transmisă integral pe TVR (anul acesta, pe 18 mai).

În cadrul acestei gale, orice bibliotecă poate participa la două categorii: cea mai buna bibliotecă și cea mai bună campanie.

Din regulament:

Categoria „Cea mai bună bibliotecă”

Se acordă acelei biblioteci care se evidenţiază printr-o activitate susţinută şi coerentă în direcţia promovării lecturii. Se va ţine cont de căile de promovare, metodele folosite şi impactul asupra cititorilor. Jurizarea se face în baza unei prezentări şi a materialelor promoţionale. Premiul se înmînează bibliotecii.

Cea mai bună campanie de Marketing / PR / CSR

La această secţiune, competiţia este deschisă editurilor, librăriilor şi bibliotecilor. Aplicanţii pot înscrie în concurs campanii de PR, Marketing şi Campanii de Responsabilizare Socială, derulate pe parcursul anului 2013. Dosarul de candidatură va consta din: 1. prezentarea campaniei şi 2. materiale promoţionale. Aplicaţiile nu trebuie să depăşească 5000 de semne, structura trebuind să respecte următoarea structură: tema / cercetarea / planificarea (strategie, obiective) / implementarea / evaluarea.

Selecţia celor mai bune campanii ale anului va avea în vedere proiectele care s-au remarcat prin inovaţie, creativitate şi impact asupra cititorilor, cu o excelentă reflectare în media.

Nu există o limită a numărului de proiecte pe care o instituţie le poate înscrie în competiţie. Premiul se înmînează echipei care a fost implicată în iniţierea şi desfăşurarea campaniei.

 Pentru a vă înscrie:

Dacă aveți nevoie, folosiți cu încredere telefoanele doamnelor Boca și Gruenwald.
Data limită pentru primirea înscrierilor de către organizatori este marți, 8 aprilie 2014, ora 12.

Succes tuturor!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *