NOCTURNA BIBLIOTECILOR – evenimentul cel mai popular al lunii septembrie

September 14, 2014 in ANBPR, Anunt, BIBLIONET, Bibliotecari, campanie promovare

In septembrie, noptile sunt mai inspirate si mai harazite de muze si arte. Acesta este si motivul pentru care bibliotecarii inimosi au demarat deja pregatirile pentru cea de-a V-a editie a NOCTURNEI BIBLIOTECILOR (26/27 septembrie 2014).
Inițiată de ANBPR si sustinuta de partenerii sai traditionali, campania din acest an strange laolalata bibliotecile din Romania si din R. Moldova, intr-o frumoasa impletire de idei si expresii ale frumosului si bunului gust. Daca va simtiti vizitati de inspiratie, daca doriti sa intrati in acest spatiu primitor al bibliotecii si sa petreceti intr-un mod placut si creativ o experienta culturala, de divertisment de calitate sau, pur si simplu, sa savurati o noapte de intalniri si discuti cu prietenii, nu ratati  NOCTURNA BIBLIOTECILOR 2014, singurul eveniment al lunii septembrie unde calitatea nu costa, iar ideile si dorintele publicului sunt binevenite.
Va asteptam sa aderati la aceasta initiativa si sa propuneti in agenda NOCTURNEI BIBLIOTECILOR din biblioteca voastra activități recreative și de petrecere a timpului liber, evenimente diverse, dar si forme neconventionale de interactiune cu arta si bunul gust, in spatiile de biblioteca.
Cat va priveste pe voi, dragi utilizatori, ati vizitat biblioteca voastra in ultimul an, dar in ultima luna? Indiferent de raspuns, e timpul sa aflati unde e biblioteca voastra si sa intrebati bibliotecarul despre agenda NOCTURNEI BIBLIOTECILOR 2014.
Mai multe informatii despre campanie, precum si Afisul NOCTURNEI BIBLIOTECILOR, gata de a fi personalizat cu insemnele bibliotecilor dvs si ale sustinatorilor locali, sunt disponibile la calea: http://www.anbpr.org.ro/index.php/stiri/663-nocturna-bibliotecilor-campanie-sincron-în-românia-și-republica-moldova.
Va asteptam sa petrecem o noapte de poveste!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 responses to NOCTURNA BIBLIOTECILOR – evenimentul cel mai popular al lunii septembrie

  1. Cam asa arata la acet moment oferta (si sit-ul) unui eveniment care ne va concura nocturna cel putin in Bucuresti:
    Festivalul stiintelor

  2. Draga Claudia, ne maguleste asocierea celor doua evenimente Festivalul Stiintelor si Nocturna Bibliotecilor. Din pacate, vorbim de bugete cu mult diferite, de implicarea unor sponsori grei si de o echipa de tehnicieni care sunt probabil artizanii site-ului pe care il invoci (in cazul Festivalului Stiintelor) . In schimb, Nocturna Bibliotecilor castiga prin mobilizarea de oameni creativi, prin empatia utilizatorilor si printr-o oferta culturala si de timp liber pe gustul celor mai multi vizitatori. Sa fim increzatori ca fiecare are publicul sau fidel, iar bibliotecile nu duc lipsa de suporteri 🙂

  3. Azi e ziua cea lunga. In Bucuresti lucruruile arata cam asa:
    https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zYhS21HK9yJo.k_DXPhJe-mbE
    Spor tuturor si la cat mai multe si faine interactiuni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *