Contact

ProLibro este un blog colaborativ dedicat în principal activității bibliotecilor, tematica fiind deschisă oricăror subiecte care au legătură cu rolul jucat de informație și noile tehnologii în societate. Pentru a face parte dintre autori sau pentru a ne semnala o temă ne puteți scrie la următoarea adresă:

email

Administratora și moderatoarea blogului este Claudia Șerbănuță.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d249987000/htdocs/prolibrok/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 responses to Contact

 1. Sunt Seful Serviciului Informare Stiintifica – Automatizare (TI-M) al Bibliotecii Academiei Romane. Doresc sa fiu membru al acestui blog si, de asemeni, sa postez urmatorul anunt.

  Stimati colegi,

  Biblioteca Academiei Române organizează în perioada 20-21 noiembrie 2014 un workshop cu tema „Colecţiile de patrimoniu în era digitală” Lucrările workshopului îşi propun să dezbată subiecte precum metode moderne de conservare şi prezervare a colecţiilor patrimoniale, metode de diseminare a acestora, valorificarea prin digitizare a colecţiilor de patrimoniu şi nu numai.

  Dat fiind expertiza dumneavoastră în domeniu, apreciem că participarea dumneavoastra cu comunicari care să abordeze unul din subiectele menţionate sau teme conexe va contribui mult la calitatea ştiinţifică a lucrărilor workshopului şi la discuţiile pe marginea lor. De aceea vă rugăm să comunicaţi organizatorilor, până la 15 august 2014, intenţia dumneavoastră de participare împreună cu titlul comunicării pe adresa mariuca@biblacad.ro

  Detalii cu privire la organizarea evenimentului le puteti gasi la adresa http://biblacad.ro/workshop/

  Cu mulţumiri,

  Dr. Măriuca Stanciu,
  Coordonator al workshopului „Colecţii de patrimoniu în era digitală”

 2. Buna seara ,as dori sa stiu daca se mai organizeaza cursuri postuniversitare de profesor documentarist . Multumesc!

 3. Buna ziua,
  Spuneti-mi va rog mult de tot BiblioAsist mai poate fi gasit undeva?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *